CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, December 20, 2010

BB Curve 9300....

Saya sudah ketinggalan zaman.. Orang lain dah pakai iPhone la apa la, saya baru ja nak pakai BB.
Tu pun free company ku sayang yang bagi..TQ eNCoral..
Alhamdulillah, rezeki kan.. Saya tak kesah sangat nak hp mahal ke canggih ke murah ke..
As long as boleh tepon or msg dah kira baeek la tu.. Tapi zaman sekarang kan dah canggih manggih, boleh online facebook, twitter, ym & download suma pakai hp ja kan..



BB Curve 9300: gambar credit tu google

9 comments:

Salbiah bt Karim said...

wow, masih x mampu nk pakai, hehe

Rosmariza Abdullah said...

Akak, free ja..pakage company nya..
huhu..Kalau nak beli sendiri selamaat la..huhuhu

Alida Ali said...

dah update ye...sila la gantung di tengkuk..klu tertinggal kt meja akak mmg wasalam la ye hehehe..

Saliza said...

bak mai la bbm id hampa. iskh2

Salbiah bt Karim said...

ade dgr baru ni, bayar 200 kan. bil bulanan bape?

Rosmariza Abdullah said...

kalau staf permanent free ja akak..
company cover monthly 200..

Salbiah bt Karim said...

oo, x duk opis ni x tau la plak, dgr dr jauh je. hehe.

wida said...

wow...sdpnya dpt bb free..
salam perkenalan, tq follow blog saya

Rosmariza Abdullah said...

Salam Kak Wida..


Thanks sebab follow blog rose jugak..hihi..
Salam perkenalan...