CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, December 6, 2008

Chicken Livers Portuguese Roll....

Tercapai juga hajat aku nak makan chicken livers portuguese roll ni..Maklumlah, mak buyung..mengidam punya pasal sanggup menapak g mines ngn asben n ecah..

Gerak dari opis semalam terus g amek ecah kat nursery..Then mama n ecah g amek baba ecah kat Astro.. Baba ecah abes keje lam koi 7 lebey..time kitaorg smp dpan guard Astro tue, baba ecah dah sengeh2..ecah pon apa lg melompat-lompat la tgok baba dia.."bapak, bapak"..huhu anak baba ni, dah melekat panggil baba dia bapak pulak...adeh!..


Seperti yang dijanjikan, kami pon gerak la ke mines..semata2 untuk mamam chicken livers ni..mmm~~sedap sangat ker???hihi kalau tnya aku, mmg la sedap sebab orang tgh mengidam..tapi kengkawan yg belum mencuba try la..mmg seswai dgn taste aku la mende ni..
Sesampainya kat mines tu kitaorang pon apa lg..trus je g cari Restaurant Nandos tu..Aku pon wat la pesanan..hihi..

Ni la list order kami..

  • Chicken Livers Portueges Roll
  • 1/4 Chicken + Fresco Salad
  • Mushroom soup
  • Peri starters (menu baru rasanya) - tiada dalam gambar

Chicken Livers Portuguese Roll

1/4 Chiken + Fresco Salad

~ecah tgh sonok tgok ikan besor lam venice~


...Ecah & baba...bukan main lg ecah mamam chicken wing...

Alhamdulillah...pas dah kenyang kitaorg pun g jalan2 jap kat luar..hirup2 udara malam...

Mama & Baba Ecah


Ecah yang x mau amek gambar...


Akhirnya...dapat gak snap photo ecah...

4 comments:

LMj said...

uu i penah makan tu@ shedappp tp time lapo x cukup tuh

Rose Onion said...

Tu la pasal..sedap kan..hehehe..tiba2 ni rasa nak g mamam lagi...u la ni..abeh la adik ecah nanti...mesti muka ada kacukan portuguese ni..hahaha..mama dia suka sngt g makan portuguese roll n livers ayam..kekke..xpa2, bagus untuk ibu2 mengandung ni..tambah darah..

Saliza said...

liver roll adakah itu bermaksud hati ayam diroll kan didlm itu roti huh. sedap ek. tp i x suke nandos hati ayam pon x suke.
kat mines ek. alamak i terbyg donut dah haha.

rinaz said...

pn seli ni..
cane pn rose cite chicken liver portugese roll ko leh tkrkn jd liver roll yek,ehehe?suka2 jek
portugese tu sbnrnya yg dh dirollkn dlm roti tu,huhuh..
emm..ht aym ye?mmg xmsuk dlm list.mmg xgemo orgn2 dlmn ni ;)
anyway,sbb utk mak2 buyungkn..enjoy geng!