CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, January 5, 2009

Akhirnya sampai gak aku kat BP...

Act ni tahun lepas nyer cita..sebenarnya citer minggu lepas..ahaks...malas gila aku nak mengupdate blog..2 minggu cuti..lepak umah, jaga anak...hahaha tu je keje aku..

Ok, berbalik pada citer...ni pasal kisah aku g BP a.k.a Batu Pahat la senang cita...
27/12/08 hari tu...aku, mak, ayah & abang aku de trun g BP..kitaorang g kenduri ayun a.k.a cik ayun(mak angkat ecah) hihii...my staff mate aku, kira close sngt la..seb baik abg aku jdik trn kl dari kedah..kalau x tatau la aku nak g BP ngn sape..my asben keja ritu..so Alhamdulillah, diorang jadik gak trn KL..so x yah la aku nak drive g sana ngn ecah..hihihi..ooo..ni pic kenduri cik yun...x bnyak gambar sbb Abg n Ayah aku dah kalut nak balik...huhuhu



Tak clear sangat..coz bg warna marron n baju warna oren..hihi act cam aku tu yg cikai..hihi

Ayun & Anas...cumel sangat!!!

Me, Ayun, Ecah n Mummy.....

Owh...pas balik dr BP..abang aku wak mak & ayah g jenjalan kat Putrajaya...cian kat my parents..lom penah smp Putrajaya g,,da bapa kali smp KL...tp x penah tgok rupa Putrajaya..soo Abg aku pon singgah la sat...kitaorang Maghrib sana terus memandangkan time tu dah dkat kol 7 pm.. ni pic kat sana...


Mak & Ayah yang xcited sangat smp sana...


Me & Mummy & Ecah..pinky2***


Ecah sonot angin kuat....


2 comments:

LanaBusyBee said...

wes,bak mai gambaq ayun tuh aku edit bg cerah n berchaya sket ahahaha

Rose Onion said...

ceit!! tau la gelap..hahaha ako x pandai & malas nak edit
kekeke